ЇДАЛЬНЯ ДОГОТОВЧОГО ТИПУ


Ідеально підійде для компаній, що не мають великих площ. Організація їдальні під ключ.

ЇДАЛЬНЯ ДОГОТОВЧОГО ТИПУ


Ідеально підійде для компаній, що не мають великих площ. Організація їдальні під ключ.

ЇДАЛЬНЯ ДОГОТОВЧОГО ТИПУ

Головна > Всі послуги

Illustration

Доготовчий типїдальні

Оптимальне рішення для корпоративного харчування: їдальня доготовчого типу

Зручний та оптимальний формат обслуговування організацій, котрі не мають багато вільної площі для того, щоб одночасно організувати просторі зали харчування для відвідувачів і обладнати повноцінну кухню.

  • Проєкт їдальні

    Розробка детального проєкту їдальні, разом з дизайном приміщення та організації ергономічного простору кухні.

  • Приготування

    Страви у вигляді напівфабрикатів готуються на нашій фабриці-кухні, а на території Замовника проходять термічну обробку.

  • Подача страв

    Комфортне, швидке та якісне обслуговування, забезпечення задоволення відвідувачів.

Доготовчий типїдальні

Оптимальне рішення для корпоративного харчування: їдальня доготовчого типу

Зручний та оптимальний формат обслуговування організацій, котрі не мають багато вільної площі для того, щоб одночасно організувати просторі зали харчування для відвідувачів і обладнати повноцінну кухню.

  • Проєкт їдальні

    Розробка детального проєкту їдальні, разом з дизайном приміщення та організації ергономічного простору кухні.

  • Приготування

    Страви у вигляді напівфабрикатів готуються на нашій фабриці-кухні, а на території Замовника проходять термічну обробку.

  • Подача страв

    Комфортне, швидке та якісне обслуговування, забезпечення задоволення відвідувачів.

Доготовчий типїдальні

Оптимальне рішення для корпоративного харчування: їдальня доготовчого типу

Зручний та оптимальний формат обслуговування організацій, котрі не мають багато вільної площі для того, щоб одночасно організувати просторі зали харчування для відвідувачів і обладнати повноцінну кухню.

  • Проєкт їдальні

    Розробка детального проєкту їдальні, разом з дизайном приміщення та організації ергономічного простору кухні.

  • Приготування

    Страви у вигляді напівфабрикатів готуються на нашій фабриці-кухні, а на території Замовника проходять термічну обробку.

  • Подача страв

    Комфортне, швидке та якісне обслуговування, забезпечення задоволення відвідувачів.


В яких секторах ми працюємо

Illustration

Офіси та бізнес центри

Забезпечимо ваших співробітників різноманітним та смачним харчуванням прямо на робочому місці, підвищуючи продуктивність та задоволеність

Illustration

Медичні заклади

Покращуємо добробут пацієнтів та медперсоналу завдяки збалансованому харчуванню, яке відповідає високим стандартам якості та безпеки.

Illustration

Виробництва

Оптимізуємо процеси харчування на виробництві з гарантією свіжості та якості страв, сприяючи здоровому ритму життя всього вашого колективу.

Illustration

Державні установи

Забезпечимо стабільне та якісне харчування у державних установах, що відповідає усім регуляторним вимогам та стандартам.

Illustration

Навчальні заклади

Підтримаємо успіх і здоров'я студентів або школярів через продумане харчування, яке сприяє кращому навчанню та розвитку.

Illustration

Логістичні комплекси

Покращимо ефективність роботи логістичних комплексів, забезпечуючи легкий доступ до якісних та свіжих обідів для всіх працівників.

В яких секторах ми працюємо

Illustration

Офіси та бізнес центри

Забезпечимо ваших співробітників різноманітним та смачним харчуванням прямо на робочому місці, підвищуючи продуктивність та задоволеність

Illustration

Медичні заклади

Покращуємо добробут пацієнтів та медперсоналу завдяки збалансованому харчуванню, яке відповідає високим стандартам якості та безпеки.

Illustration

Виробництва

Оптимізуємо процеси харчування на виробництві з гарантією свіжості та якості страв, сприяючи здоровому ритму життя всього вашого колективу.

Illustration

Державні установи

Забезпечимо стабільне та якісне харчування у державних установах, що відповідає усім регуляторним вимогам та стандартам.

Illustration

Навчальні заклади

Підтримаємо успіх і здоров'я студентів або школярів через продумане харчування, яке сприяє кращому навчанню та розвитку.

Illustration

Логістичні комплекси

Покращимо ефективність роботи логістичних комплексів, забезпечуючи легкий доступ до якісних та свіжих обідів для всіх працівників.

Переваги їдальні доготовчого типу

Помірні витрати

У порівнянні з їдальнею повного циклу, їдальня доготовчого типу вимагає значно менших капітальних вкладень в обладнання та інфраструктуру, що знижує загальні витрати на запуск та експлуатацію.

ic

Швидкий запуск

Через менші вимоги до обладнання та підготовки персоналу, їдальні доготовчого типу можна швидше відкрити та зробити їх повністю оперативними в порівнянні з їдальнями повного циклу.

Asset 55

Оптимізація

Їдальня доготовчого типу потребує менше кухарів та іншого персоналу, оскільки значна частина роботи з приготування їжі виконується на нашій центральній кухні, знижуючи витрати на найм та управління.

Економія простору

Через відсутність необхідності розміщення великого обсягу кухонного обладнання, їдальня доготовчого типу може функціонувати в обмежених просторах, що ідеально підходить для місць з обмеженою площею.

Продуктивність

Швидке та зручне обслуговування дозволяє співробітникам мінімізувати час, витрачений на обід, що позитивно впливає на загальну продуктивність праці впродовж робочого дня.

Лояльність

Якісне та смачне харчування, доступне на робочому місці - сприяє підвищенню загального рівня задоволеності та лояльності співробітників, що в свою чергу знижує текучість кадрів та покращує корпоративну культуру.

Помірні витрати

У порівнянні з їдальнею повного циклу, їдальня доготовчого типу вимагає значно менших капітальних вкладень в обладнання та інфраструктуру, що знижує загальні витрати на запуск та експлуатацію.

ic

Швидкий запуск

Через менші вимоги до обладнання та підготовки персоналу, їдальні доготовчого типу можна швидше відкрити та зробити їх повністю оперативними в порівнянні з їдальнями повного циклу.

Asset 55

Оптимізація

Їдальня доготовчого типу потребує менше кухарів та іншого персоналу, оскільки значна частина роботи з приготування їжі виконується на нашій центральній кухні, знижуючи витрати на найм та управління.

Економія простору

Через відсутність необхідності розміщення великого обсягу кухонного обладнання, їдальня доготовчого типу може функціонувати в обмежених просторах, що ідеально підходить для місць з обмеженою площею.

Продуктивність

Швидке та зручне обслуговування дозволяє співробітникам мінімізувати час, витрачений на обід, що позитивно впливає на загальну продуктивність праці впродовж робочого дня.

Лояльність

Якісне та смачне харчування, доступне на робочому місці - сприяє підвищенню загального рівня задоволеності та лояльності співробітників, що в свою чергу знижує текучість кадрів та покращує корпоративну культуру.


Послуги з організації роботи їдальні доготовчого типу

Розробка проєкту

розробка проєкту організації їдальні з врахуванням наявної площі, бюджету, вимог Замовника

ISO

Санітарні норми

контроль організації на рахунок дотримання усіх санітарних норм та пожежної охорони

Розробка меню

складання різноманітного меню згідно з побажаннями Замовника та співробітників компанії

Обладнання

оснащення їдальні необхідним обладнанням, меблями та професійним посудом

Дизайн інтер'єру

дизайнерське оформлення інтер'єру у сучасному стилі або за проєком Замовника

Підбір персоналу

підбір та навчання персоналу: доготовчі процеси (кухарі), роздавальна лінія

Business & Finance Vol.3

Відкриття їдальні

організація урочистого відкриття їдальні та подальше управління харчуванням

a

Адаптація

адаптація до змінних потреб Замовника, гнучкість з меню, адаптація до побажань

Послуги з організації роботи їдальні доготовчого типу

Розробка проєкту

розробка проєкту організації їдальні з врахуванням наявної площі, бюджету, вимог Замовника

ISO

Санітарні норми

контроль організації на рахунок дотримання усіх санітарних норм та пожежної охорони

Розробка меню

складання різноманітного меню згідно з побажаннями Замовника та співробітників компанії

Обладнання

оснащення їдальні необхідним обладнанням, меблями та професійним посудом

Дизайн інтер'єру

дизайнерське оформлення інтер'єру у сучасному стилі або за проєком Замовника

Підбір персоналу

підбір та навчання персоналу: доготовчі процеси (кухарі), роздавальна лінія

Business & Finance Vol.3

Відкриття їдальні

організація урочистого відкриття їдальні та подальше управління харчуванням

a

Адаптація

адаптація до змінних потреб Замовника, гнучкість з меню, адаптація до побажань

Зв'яжіться з нами сьогодні та отримайте консультацію про організацію їдальні доготовчого типу від Юніт Кейтерінг!

Зв'яжіться з нами сьогодні та отримайте консультацію про організацію їдальні доготовчого типу від Юніт Кейтерінг!

Зв'яжіться з нами сьогодні та отримайте консультацію про організацію їдальні доготовчого типу від Юніт Кейтерінг!

Порівняння типів їдалень

Оберіть ідеальний тип їдальні для вашого бізнесу: від повного циклу до роздавальної лінії

  • Повний цикл

    Необхідна площа

    Виробничі приміщення
    – від 100 кв.

    Необхідна потужність

    Потужність електрики
    – від 80 кВт.

    Персонал

    В середньому 20

    Приготування

    Всі страви готуються безпосередньо в їдальні Замовника

    Обладнання

    Все необхідне кухонне обладнання для приготування різноманітних страв, включаючи спеціальні кулінарні агрегати.

    Обідня зона

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    Лінія роздачі

    Касові апарати

    Час на запуск

    У середньому 20 робочих днів

  • Доготовчий тип

    Необхідна площа

    Виробничі приміщення
    – від 50 кв.

    Необхідна потужність

    Потужність електрики
    – від 45 кВт.

    Персонал

    В середньому 7

    Приготування

    Основні страви готуються завчасно на нашій кухні, в їдальні лише доводяться до готовності.

    Обладнання

    Зазвичай обмежується тепловими приладами для доготовки страв, такими як мікрохвильові печі або конвекційні печі.

    Обідня зона

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    Лінія роздачі

    Касові апарати

    Час на запуск

    У середньому 12 робочих днів

  • Лінія роздачі

    Необхідна площа

    Приміщення від 50 кв.м.

    Необхідна потужність

    Потужність електрики
    – від 15 кВт.

    Персонал

    В середньому 3

    Приготування

    Усі страви готуються на нашій кухні, а потім транспортуються до місця роздачі.

    Обладнання

    Обладнання в такому випадку зазвичай обмежується мармітами та самою лінією роздачі

    Обідня зона

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    Лінія роздачі

    Касові апарати

    Час на запуск

    У середньому 5 робочих днів

Повний цикл

Доготовчий тип

Лінія роздачі

  • Необхідна площа

    Виробничі приміщення
    – від 100 кв.

    Виробничі приміщення
    – від 50 кв.

    Приміщення від 50 кв.м.

  • Необхідна потужність

    Потужність електрики
    – від 80 кВт.

    Потужність електрики
    – від 45 кВт.

    Потужність електрики
    – від 15 кВт.

  • Персонал

    В середньому 20

    В середньому 7

    В середньому 3

  • Приготування

    Всі страви готуються безпосередньо в їдальні Замовника

    Основні страви готуються завчасно на нашій кухні, в їдальні лише доводяться до готовності.

    Усі страви готуються на нашій кухні, а потім транспортуються до місця роздачі.

  • Обладнання

    Все необхідне кухонне обладнання для приготування різноманітних страв, включаючи спеціальні кулінарні агрегати.

    Зазвичай обмежується тепловими приладами для доготовки страв, такими як мікрохвильові печі або конвекційні печі.

    Обладнання в такому випадку зазвичай обмежується мармітами та самою лінією роздачі

  • Обідня зона

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

  • Лінія роздачі

  • Касові апарати

  • Час на запуск

    У середньому 20 робочих днів

    У середньому 12 робочих днів

    У середньому 5 робочих днів

Порівняння типів їдалень

Оберіть ідеальний тип їдальні для вашого бізнесу: від повного циклу до роздавальної лінії

Illustration

Повний цикл

    icon

    НЕОБХІДНА ПЛОЩА: Виробничі приміщення – від 100 кв.

    icon

    НЕОБХІДНА ПОТУЖНІСТЬ: Потужність електрики – від 80 кВт.

    icon

    ПЕРСОНАЛ: В середньому 20 людей.

    icon

    ПРИГОТУВАННЯ: Всі страви готуються безпосередньо в їдальні Замовника.

    icon

    ОБЛАДНАННЯ: Все необхідне кухонне обладнання для приготування різноманітних страв, включаючи спеціальні кулінарні агрегати.

    icon

    ОБІДНЯ ЗОНА: З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце.

    icon

    ЧАС НА ЗАПУСК: У середньому 20 робочих днів.

Illustration

Доготовчий тип

    icon

    НЕОБХІДНА ПЛОЩА: Виробничі приміщення – від 50 кв.

    icon

    НЕОБХІДНА ПОТУЖНІСТЬ: Потужність електрики – від 45 кВт.

    icon

    ПЕРСОНАЛ: В середньому 7 людей

    icon

    ПРИГОТУВАННЯ: Основні страви готуються завчасно на нашій кухні, в їдальні лише доводяться до готовності.

    icon

    ОБЛАДНАННЯ: Зазвичай обмежується тепловими приладами для доготовки страв, такими як мікрохвильові печі або конвекційні печі.

    icon

    ОБІДНЯ ЗОНА: З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    icon

    ЧАС НА ЗАПУСК: У середньому 12 робочих днів

Illustration

Лінія роздачі

    icon

    НЕОБХІДНА ПЛОЩА: Приміщення від 50 кв.м.

    icon

    НЕОБХІДНА ПОТУЖНІСТЬ: Потужність електрики – від 15 кВт.

    icon

    ПЕРСОНАЛ: В середньому 3 людини

    icon

    ПРИГОТУВАННЯ: Усі страви готуються на нашій кухні, а потім транспортуються до місця роздачі.

    icon

    ОБЛАДНАННЯ: Обладнання в такому випадку зазвичай обмежується мармітами та самою лінією роздачі.

    icon

    ОБІДНЯ ЗОНА: З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце.

    icon

    ЧАС НА ЗАПУСК: У середньому 5 робочих днів.

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Вимоги до приміщення при організації їдальні доготовчого типу:

Площа

Виробничі приміщення– від 50 кв.

Обідня зона

З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

1

Живлення

Потужність електрики– від 45 кВт.

Час на запуск

У середньому 10 робочих днів

Вимоги до приміщення при організації їдальні доготовчого типу:

Площа

Виробничі приміщення– від 50 кв.

Обідня зона

З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

1

Живлення

Потужність електрики– від 45 кВт.

Час на запуск

У середньому 10 робочих днів

Вимоги до приміщення при організації їдальні доготовчого типу:

Площа

Виробничі приміщення– від 50 кв.

Обідня зона

З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

1

Живлення

Потужність електрики– від 45 кВт.

Час на запуск

У середньому 10 робочих днів

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Професійно, смачно, корисно та з величезною любов'ю

варіативність меню складає 4 тижні. 28 днів щодня нове меню;
великий вибір м'ясних, рибних, пісних, дієтичних страв, випічки та десертів;
приготування лише з натуральних продуктів, якість яких підтверджена сертифікатами;
забезпечення за потреби цілодобового харчування;
контроль виробництва згідно з санітарними нормами, зберігання добових проб.

Інвестиційні програми для їдалень

При умовах довгострокової співпраці ми готові інвестувати власні кошти в ваш проєкт харчування. Чим довше контракт, тим більший розмір інвестицій з нашого боку. Інвестиційна програма діє тільки у контрактах від 2-х років та включає наступні позиції:

Проєкт

Витрати на розробку проєктної документації

Ремонт

Комплексний та частковий ремонт приміщень

Обладнання

Закупівля професійного обладнання

Меблі

Закупівля меблів та предметів інтер'єру

Утвар

Закупівля посуду та інвентарю

Artboard 23

Системи

Комплексний ремонт інженерних систем

Інвестиційні програми для їдалень

При умовах довгострокової співпраці ми готові інвестувати власні кошти в ваш проєкт харчування. Чим довше контракт, тим більший розмір інвестицій з нашого боку. Інвестиційна програма діє тільки у контрактах від 2-х років та включає наступні позиції:

Проєкт

Витрати на розробку проєктної документації

Ремонт

Комплексний та частковий ремонт приміщень

Обладнання

Закупівля професійного обладнання

Меблі

Закупівля меблів та предметів інтер'єру

Утвар

Закупівля посуду та інвентарю

Artboard 23

Системи

Комплексний ремонт інженерних систем

Інвестиційні програми для їдалень

При умовах довгострокової співпраці ми готові інвестувати власні кошти в ваш проєкт харчування. Чим довше контракт, тим більший розмір інвестицій з нашого боку. Інвестиційна програма діє тільки у контрактах від 2-х років та включає наступні позиції:

Проєкт

Витрати на розробку проєктної документації

Ремонт

Комплексний та частковий ремонт приміщень

Обладнання

Закупівля професійного обладнання

Меблі

Закупівля меблів та предметів інтер'єру

Утвар

Закупівля посуду та інвентарю

Artboard 23

Системи

Комплексний ремонт інженерних систем

Годуємо з любов'ю понад 2,000 людей щодня

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Готові до нового рівня в харчуванні співробітників?

Готові до нового рівня в харчуванні співробітників?