ЛІНІЯ РОЗДАЧІ ГАРЯЧИХ СТРАВ


Це оптимальний формат для компаній з невеликим штатом та обмеженою офісною площею

ЛІНІЯ РОЗДАЧІ ГАРЯЧИХ СТРАВ


Це оптимальний формат для компаній з невеликим штатом та обмеженою офісною площею

ЛІНІЯ РОЗДАЧІ ГАРЯЧИХ СТРАВ

Головна > Всі послуги

Illustration

Роздача гарячих страв

Оптимізуйте харчування у вашому закладі з мінімальними просторовими вимогами та максимальною продуктивністю.

При організації лінії роздачі, ми беремо на себе всі питання, пов'язані з доставкою страв, обслуговуванням клієнтів, миттям посуду та прибиранням приміщення.

  • Проєкт їдальні

    Розробка детального проєкту їдальні, від лінії роздачі їжі до стильного дизайну приміщення їдальні.

  • Приготування

    Приготування страв відбувається на нашій фабриці-кухні. Готові страви доставляються у гарячому вигляді в герметичних термоконтейнерах на об'єкт Замовника.

  • Подача страв

    Комфортне, швидке та якісне обслуговування, без черг та довготривалих очікувань.

Роздача гарячих страв

Оптимізуйте харчування у вашому закладі з мінімальними просторовими вимогами та максимальною продуктивністю.

При організації лінії роздачі, ми беремо на себе всі питання, пов'язані з доставкою страв, обслуговуванням клієнтів, миттям посуду та прибиранням приміщення.

  • Проєкт їдальні

    Розробка детального проєкту їдальні, від лінії роздачі їжі до стильного дизайну приміщення їдальні.

  • Приготування

    Приготування страв відбувається на нашій фабриці-кухні. Готові страви доставляються у гарячому вигляді в герметичних термоконтейнерах на об'єкт Замовника.

  • Подача страв

    Комфортне, швидке та якісне обслуговування, без черг та довготривалих очікувань.

Роздача гарячих страв

Оптимізуйте харчування у вашому закладі з мінімальними просторовими вимогами та максимальною продуктивністю.

При організації лінії роздачі, ми беремо на себе всі питання, пов'язані з доставкою страв, обслуговуванням клієнтів, миттям посуду та прибиранням приміщення.

  • Проєкт їдальні

    Розробка детального проєкту їдальні, від лінії роздачі їжі до стильного дизайну приміщення їдальні.

  • Приготування

    Приготування страв відбувається на нашій фабриці-кухні. Готові страви доставляються у гарячому вигляді в герметичних термоконтейнерах на об'єкт Замовника.

  • Подача страв

    Комфортне, швидке та якісне обслуговування, без черг та довготривалих очікувань.


В яких секторах ми працюємо

Illustration

Офіси та бізнес центри

Забезпечимо ваших співробітників різноманітним та смачним харчуванням прямо на робочому місці, підвищуючи продуктивність та задоволеність

Illustration

Медичні заклади

Покращуємо добробут пацієнтів та медперсоналу завдяки збалансованому харчуванню, яке відповідає високим стандартам якості та безпеки.

Illustration

Виробництва

Оптимізуємо процеси харчування на виробництві з гарантією свіжості та якості страв, сприяючи здоровому ритму життя всього вашого колективу.

Illustration

Державні установи

Забезпечимо стабільне та якісне харчування у державних установах, що відповідає усім регуляторним вимогам та стандартам.

Illustration

Навчальні заклади

Підтримаємо успіх і здоров'я студентів або школярів через продумане харчування, яке сприяє кращому навчанню та розвитку.

Illustration

Логістичні комплекси

Покращимо ефективність роботи логістичних комплексів, забезпечуючи легкий доступ до якісних та свіжих обідів для всіх працівників.

В яких секторах ми працюємо

Illustration

Офіси та бізнес центри

Забезпечимо ваших співробітників різноманітним та смачним харчуванням прямо на робочому місці, підвищуючи продуктивність та задоволеність

Illustration

Медичні заклади

Покращуємо добробут пацієнтів та медперсоналу завдяки збалансованому харчуванню, яке відповідає високим стандартам якості та безпеки.

Illustration

Виробництва

Оптимізуємо процеси харчування на виробництві з гарантією свіжості та якості страв, сприяючи здоровому ритму життя всього вашого колективу.

Illustration

Державні установи

Забезпечимо стабільне та якісне харчування у державних установах, що відповідає усім регуляторним вимогам та стандартам.

Illustration

Навчальні заклади

Підтримаємо успіх і здоров'я студентів або школярів через продумане харчування, яке сприяє кращому навчанню та розвитку.

Illustration

Логістичні комплекси

Покращимо ефективність роботи логістичних комплексів, забезпечуючи легкий доступ до якісних та свіжих обідів для всіх працівників.

Переваги організації лінії роздачі гарячих обідів

•SET6-v2

Оптимізація процесів

Наша система роздачі гарячих страв забезпечує максимальну ефективність та скорочує час очікування, гарантуючи, що кожен співробітник отримає свій обід швидко і зручно.

Збереження якості страв

Сучасні технології підтримання температури дозволяють зберігати їжу гарячою та свіжою до самої видачі, забезпечуючи високу якість харчування.

Широкий асортимент

Великий вибір страв забезпечує кожному співробітнику можливість обрати обід за власним смаком, від класичних страв до спеціалізованих дієтичних опцій.

Miscellaneous 30 final..

Зручність і доступність

Легкий доступ до лінії роздачі у будь-який час обідньої перерви без потреби довгого очікування у черзі. 

Підвищення ефективності

Швидке обслуговування сприяє зниженню часу, який співробітники проводять у очікуванні, дозволяючи їм повернутися до роботи.

Вимоги до площі

Наша лінія роздачі гарячих страв не вимагає великих площ, що робить її ідеальним рішенням для обмежених просторів.

•SET6-v2

Оптимізація процесів

Наша система роздачі гарячих страв забезпечує максимальну ефективність та скорочує час очікування, гарантуючи, що кожен співробітник отримає свій обід швидко і зручно.

Збереження якості страв

Сучасні технології підтримання температури дозволяють зберігати їжу гарячою та свіжою до самої видачі, забезпечуючи високу якість харчування.

Широкий асортимент

Великий вибір страв забезпечує кожному співробітнику можливість обрати обід за власним смаком, від класичних страв до спеціалізованих дієтичних опцій.

Miscellaneous 30 final..

Зручність і доступність

Легкий доступ до лінії роздачі у будь-який час обідньої перерви без потреби довгого очікування у черзі. 

Підвищення ефективності

Швидке обслуговування сприяє зниженню часу, який співробітники проводять у очікуванні, дозволяючи їм повернутися до роботи.

Вимоги до площі

Наша лінія роздачі гарячих страв не вимагає великих площ, що робить її ідеальним рішенням для обмежених просторів.


Послуги з організації роботи лінії роздачі гарячих страв

Розробка проєкту

розробка проєкту організації їдальні з врахуванням наявної площі, бюджету, вимог Замовника

ISO

Санітарні норми

контроль організації на рахунок дотримання усіх санітарних норм та пожежної охорони

Розробка меню

складання різноманітного меню згідно з побажаннями Замовника та співробітників компанії

Обладнання

оснащення їдальні необхідним обладнанням, меблями та професійним посудом

Дизайн інтер'єру

дизайнерське оформлення інтер'єру у сучасному стилі або за проєком Замовника

Підбір персоналу

підбір та навчання персоналу на всі процеси з приготування та обсуговування

Business & Finance Vol.3

Відкриття їдальні

організація урочистого відкриття їдальні та подальше управління харчуванням

a

Адаптація

адаптація до змінних потреб Замовника, гнучкість з меню, адаптація до побажань

Послуги з організації роботи лінії роздачі гарячих страв

Розробка проєкту

розробка проєкту організації їдальні з врахуванням наявної площі, бюджету, вимог Замовника

ISO

Санітарні норми

контроль організації на рахунок дотримання усіх санітарних норм та пожежної охорони

Розробка меню

складання різноманітного меню згідно з побажаннями Замовника та співробітників компанії

Обладнання

оснащення їдальні необхідним обладнанням, меблями та професійним посудом

Дизайн інтер'єру

дизайнерське оформлення інтер'єру у сучасному стилі або за проєком Замовника

Підбір персоналу

підбір та навчання персоналу на всі процеси з приготування та обсуговування

Business & Finance Vol.3

Відкриття їдальні

організація урочистого відкриття їдальні та подальше управління харчуванням

a

Адаптація

адаптація до змінних потреб Замовника, гнучкість з меню, адаптація до побажань

Зв'яжіться з нами сьогодні та отримайте консультацію про організацію лінії роздачі на вашому об'єкті від Юніт Кейтрінг

Зв'яжіться з нами сьогодні та отримайте консультацію про організацію лінії роздачі на вашому об'єкті від Юніт Кейтрінг

Зв'яжіться з нами сьогодні та отримайте консультацію про організацію лінії роздачі на вашому об'єкті від Юніт Кейтрінг

Порівняння типів їдалень

Оберіть ідеальний тип їдальні для вашого бізнесу: від повного циклу до роздавальної лінії

  • Повний цикл

    Необхідна площа

    Виробничі приміщення
    – від 100 кв.

    Необхідна потужність

    Потужність електрики
    – від 80 кВт.

    Персонал

    В середньому 20

    Приготування

    Всі страви готуються безпосередньо в їдальні Замовника

    Обладнання

    Все необхідне кухонне обладнання для приготування різноманітних страв, включаючи спеціальні кулінарні агрегати.

    Обідня зона

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    Лінія роздачі

    Касові апарати

    Час на запуск

    У середньому 20 робочих днів

  • Доготовчий тип

    Необхідна площа

    Виробничі приміщення
    – від 50 кв.

    Необхідна потужність

    Потужність електрики
    – від 45 кВт.

    Персонал

    В середньому 7

    Приготування

    Основні страви готуються завчасно на нашій кухні, в їдальні лише доводяться до готовності.

    Обладнання

    Зазвичай обмежується тепловими приладами для доготовки страв, такими як мікрохвильові печі або конвекційні печі.

    Обідня зона

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    Лінія роздачі

    Касові апарати

    Час на запуск

    У середньому 12 робочих днів

  • Лінія роздачі

    Необхідна площа

    Приміщення від 50 кв.м.

    Необхідна потужність

    Потужність електрики
    – від 15 кВт.

    Персонал

    В середньому 3

    Приготування

    Усі страви готуються на нашій кухні, а потім транспортуються до місця роздачі.

    Обладнання

    Обладнання в такому випадку зазвичай обмежується мармітами та самою лінією роздачі

    Обідня зона

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    Лінія роздачі

    Касові апарати

    Час на запуск

    У середньому 5 робочих днів

Повний цикл

Доготовчий тип

Лінія роздачі

  • Необхідна площа

    Виробничі приміщення
    – від 100 кв.

    Виробничі приміщення
    – від 50 кв.

    Приміщення від 50 кв.м.

  • Необхідна потужність

    Потужність електрики
    – від 80 кВт.

    Потужність електрики
    – від 45 кВт.

    Потужність електрики
    – від 15 кВт.

  • Персонал

    В середньому 20

    В середньому 7

    В середньому 3

  • Приготування

    Всі страви готуються безпосередньо в їдальні Замовника

    Основні страви готуються завчасно на нашій кухні, в їдальні лише доводяться до готовності.

    Усі страви готуються на нашій кухні, а потім транспортуються до місця роздачі.

  • Обладнання

    Все необхідне кухонне обладнання для приготування різноманітних страв, включаючи спеціальні кулінарні агрегати.

    Зазвичай обмежується тепловими приладами для доготовки страв, такими як мікрохвильові печі або конвекційні печі.

    Обладнання в такому випадку зазвичай обмежується мармітами та самою лінією роздачі

  • Обідня зона

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

  • Лінія роздачі

  • Касові апарати

  • Час на запуск

    У середньому 20 робочих днів

    У середньому 12 робочих днів

    У середньому 5 робочих днів

Порівняння типів їдалень

Оберіть ідеальний тип їдальні для вашого бізнесу: від повного циклу до роздавальної лінії

Illustration

Повний цикл

    icon

    НЕОБХІДНА ПЛОЩА: Виробничі приміщення – від 100 кв.

    icon

    НЕОБХІДНА ПОТУЖНІСТЬ: Потужність електрики – від 80 кВт.

    icon

    ПЕРСОНАЛ: В середньому 20 людей.

    icon

    ПРИГОТУВАННЯ: Всі страви готуються безпосередньо в їдальні Замовника.

    icon

    ОБЛАДНАННЯ: Все необхідне кухонне обладнання для приготування різноманітних страв, включаючи спеціальні кулінарні агрегати.

    icon

    ОБІДНЯ ЗОНА: З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце.

    icon

    ЧАС НА ЗАПУСК: У середньому 20 робочих днів.

Illustration

Доготовчий тип

    icon

    НЕОБХІДНА ПЛОЩА: Виробничі приміщення – від 50 кв.

    icon

    НЕОБХІДНА ПОТУЖНІСТЬ: Потужність електрики – від 45 кВт.

    icon

    ПЕРСОНАЛ: В середньому 7 людей

    icon

    ПРИГОТУВАННЯ: Основні страви готуються завчасно на нашій кухні, в їдальні лише доводяться до готовності.

    icon

    ОБЛАДНАННЯ: Зазвичай обмежується тепловими приладами для доготовки страв, такими як мікрохвильові печі або конвекційні печі.

    icon

    ОБІДНЯ ЗОНА: З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    icon

    ЧАС НА ЗАПУСК: У середньому 12 робочих днів

Illustration

Лінія роздачі

    icon

    НЕОБХІДНА ПЛОЩА: Приміщення від 50 кв.м.

    icon

    НЕОБХІДНА ПОТУЖНІСТЬ: Потужність електрики – від 15 кВт.

    icon

    ПЕРСОНАЛ: В середньому 3 людини

    icon

    ПРИГОТУВАННЯ: Усі страви готуються на нашій кухні, а потім транспортуються до місця роздачі.

    icon

    ОБЛАДНАННЯ: Обладнання в такому випадку зазвичай обмежується мармітами та самою лінією роздачі.

    icon

    ОБІДНЯ ЗОНА: З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце.

    icon

    ЧАС НА ЗАПУСК: У середньому 5 робочих днів.

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Вимоги до приміщення при організації лінії роздачі

Площа

Наявність кімнати для приймання їжі від 50 кв.м.

Обідня зона

З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

1

Живлення

Потужність електрики– від 15 кВт.

Час на запуск

У середньому 5 робочих днів

Вимоги до приміщення при організації лінії роздачі

Площа

Наявність кімнати для приймання їжі від 50 кв.м.

Обідня зона

З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

1

Живлення

Потужність електрики– від 15 кВт.

Час на запуск

У середньому 5 робочих днів

Вимоги до приміщення при організації лінії роздачі

Площа

Наявність кімнати для приймання їжі від 50 кв.м.

Обідня зона

З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

1

Живлення

Потужність електрики– від 15 кВт.

Час на запуск

У середньому 5 робочих днів

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Наші пріоритети в організації лінії роздачі гарячих страв

Ми прагнемо мінімізувати час очікування для кожного співробітника, забезпечуючи швидку та ефективну видачу страв.
Забезпечення високої якості гарячих страв є нашим незаперечним пріоритетом. Ми використовуємо тільки свіжі та високоякісні продукти.
Ми пропонуємо широкий вибір страв, здатних задовольнити різноманітні дієтичні вимоги та смаки, включаючи вегетаріанські, веганські та безглютенові опції.
Строге дотримання санітарних стандартів у процесі приготування, зберігання та видача їжі є фундаментом нашої роботи.
Наш підхід до організації лінії роздачі оптимізований для використання у мінімально доступному просторі, що дозволяє ефективно використовувати кожен квадратний метр.
 Наша мета — не тільки нагодувати, а й створити умови, за якими кожен співробітник відчуватиме турботу та вдячність, що сприяє загальній задоволеності та лояльності персоналу.

Інвестиційні програми для їдалень

При умовах довгострокової співпраці ми готові інвестувати власні кошти в ваш проєкт харчування. Чим довше контракт, тим більший розмір інвестицій з нашого боку. Інвестиційна програма діє тільки у контрактах від 2-х років та включає наступні позиції:

Проєкт

Витрати на розробку проєктної документації

Ремонт

Комплексний та частковий ремонт приміщень

Обладнання

Закупівля професійного обладнання

Меблі

Закупівля меблів та предметів інтер'єру

Утвар

Закупівля посуду та інвентарю

Artboard 23

Системи

Комплексний ремонт інженерних систем

Інвестиційні програми для їдалень

При умовах довгострокової співпраці ми готові інвестувати власні кошти в ваш проєкт харчування. Чим довше контракт, тим більший розмір інвестицій з нашого боку. Інвестиційна програма діє тільки у контрактах від 2-х років та включає наступні позиції:

Проєкт

Витрати на розробку проєктної документації

Ремонт

Комплексний та частковий ремонт приміщень

Обладнання

Закупівля професійного обладнання

Меблі

Закупівля меблів та предметів інтер'єру

Утвар

Закупівля посуду та інвентарю

Artboard 23

Системи

Комплексний ремонт інженерних систем

Годуємо з любов'ю понад 2,000 людей щодня

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Готові до нового рівня в харчуванні співробітників?