ОРГАНІЗАЦІЯ ЇДАЛЬНІ ПОВНОГО ЦИКЛУ

Під ключ організуємо роботу обідніх зон, ліній роздачі та виробництва: гарячий та холодний цехи, цех обробки, повноцінна кухня

ОРГАНІЗАЦІЯ ЇДАЛЬНІ ПОВНОГО ЦИКЛУ

Під ключ організуємо роботу обідніх зон, ліній роздачі та виробництва: гарячий та холодний цехи, цех обробки, повноцінна кухня

ОРГАНІЗАЦІЯ ЇДАЛЬНІ ПОВНОГО ЦИКЛУ

Головна > Всі послуги

Illustration

Повний цикл харчування

Наша послуга забезпечує вас усім необхідним для організації смачних обідів на вашому об'єкті

З нашим інтегрованим підходом ви отримуєте не просто харчування, а повноцінне рішення, яке включає планування, постачання, приготування та обслуговування.

  • Проєкт їдальні

    Розробка детального проєкту їдальні, від виробничих цехів до стильного дизайну приміщень.

  • Приготування

    Повний цикл приготування страв: від закупівлі свіжих продуктів і їх обробки, до приготування та подачі.

  • Подача страв

    Комфортне, швидке та якісне обслуговування, забезпечення задоволення кожного клієнта.

Повний цикл харчування

Наша послуга забезпечує вас усім необхідним для організації смачних обідів на вашому об'єкті

З нашим інтегрованим підходом ви отримуєте не просто харчування, а повноцінне рішення, яке включає планування, постачання, приготування та обслуговування.

  • Проєкт їдальні

    Розробка детального проєкту їдальні, від виробничих цехів до стильного дизайну приміщень.

  • Приготування

    Повний цикл приготування страв: від закупівлі свіжих продуктів і їх обробки, до приготування та подачі.

  • Подача страв

    Комфортне, швидке та якісне обслуговування, забезпечення задоволення кожного клієнта.

Повний цикл харчування

Наша послуга забезпечує вас усім необхідним для організації смачних обідів на вашому об'єкті

З нашим інтегрованим підходом ви отримуєте не просто харчування, а повноцінне рішення, яке включає планування, постачання, приготування та обслуговування.

  • Проєкт їдальні

    Розробка детального проєкту їдальні, від виробничих цехів до стильного дизайну приміщень.

  • Приготування

    Повний цикл приготування страв: від закупівлі свіжих продуктів і їх обробки, до приготування та подачі.

  • Подача страв

    Комфортне, швидке та якісне обслуговування, забезпечення задоволення кожного клієнта.

В яких секторах ми працюємо

Illustration

Офіси та бізнес центри

Забезпечимо ваших співробітників різноманітним та смачним харчуванням прямо на робочому місці, підвищуючи продуктивність та задоволеність

Illustration

Медичні заклади

Покращуємо добробут пацієнтів та медперсоналу завдяки збалансованому харчуванню, яке відповідає високим стандартам якості та безпеки.

Illustration

Виробництва

Оптимізуємо процеси харчування на виробництві з гарантією свіжості та якості страв, сприяючи здоровому ритму життя всього вашого колективу.

Illustration

Державні установи

Забезпечимо стабільне та якісне харчування у державних установах, що відповідає усім регуляторним вимогам та стандартам.

Illustration

Навчальні заклади

Підтримаємо успіх і здоров'я студентів або школярів через продумане харчування, яке сприяє кращому навчанню та розвитку.

Illustration

Логістичні комплекси

Покращимо ефективність роботи логістичних комплексів, забезпечуючи легкий доступ до якісних та свіжих обідів для всіх працівників.

В яких секторах ми працюємо

Illustration

Офіси та бізнес центри

Забезпечимо ваших співробітників різноманітним та смачним харчуванням прямо на робочому місці, підвищуючи продуктивність та задоволеність

Illustration

Медичні заклади

Покращуємо добробут пацієнтів та медперсоналу завдяки збалансованому харчуванню, яке відповідає високим стандартам якості та безпеки.

Illustration

Виробництва

Оптимізуємо процеси харчування на виробництві з гарантією свіжості та якості страв, сприяючи здоровому ритму життя всього вашого колективу.

Illustration

Державні установи

Забезпечимо стабільне та якісне харчування у державних установах, що відповідає усім регуляторним вимогам та стандартам.

Illustration

Навчальні заклади

Підтримаємо успіх і здоров'я студентів або школярів через продумане харчування, яке сприяє кращому навчанню та розвитку.

Illustration

Логістичні комплекси

Покращимо ефективність роботи логістичних комплексів, забезпечуючи легкий доступ до якісних та свіжих обідів для всіх працівників.

Переваги їдальні повного циклу

•SET6-v2

Повний контроль якості

Ви маєте повний контроль над інгредієнтами, процесами приготування та якістю страв, що забезпечує високий стандарт харчування.

Свіжість продуктів

Їжа готується та подається на місці, що гарантує свіжість і підтримку оптимальних харчових властивостей продуктів.

Індивідуальне меню

Можливість адаптувати меню під конкретні дієтичні вимоги та уподобання співробітників, включаючи алергени, вегетаріанські або веганські опції.

coin, money, dollar, hand, economy

Зменшення витрат

Зниження витрат на логістику та доставку готових страв, а також оптимізація споживання продуктів знижує загальні витрати на харчування.

Збільшення продуктивності 

Швидкий доступ до здорового харчування покращує загальний стан здоров'я та добробут співробітників, що сприяє зростанню їхньої продуктивності.

Підвищення лояльності

Якісне та смачне харчування в робочому місці покращує загальне задоволення роботою та сприяє підвищенню лояльності серед персоналу.

•SET6-v2

Повний контроль якості

Ви маєте повний контроль над інгредієнтами, процесами приготування та якістю страв, що забезпечує високий стандарт харчування.

Свіжість продуктів

Їжа готується та подається на місці, що гарантує свіжість і підтримку оптимальних харчових властивостей продуктів.

Індивідуальне меню

Можливість адаптувати меню під конкретні дієтичні вимоги та уподобання співробітників, включаючи алергени, вегетаріанські або веганські опції.

coin, money, dollar, hand, economy

Зменшення витрат

Зниження витрат на логістику та доставку готових страв, а також оптимізація споживання продуктів знижує загальні витрати на харчування.

Збільшення продуктивності 

Швидкий доступ до здорового харчування покращує загальний стан здоров'я та добробут співробітників, що сприяє зростанню їхньої продуктивності.

Підвищення лояльності

Якісне та смачне харчування в робочому місці покращує загальне задоволення роботою та сприяє підвищенню лояльності серед персоналу.


Послуги з організації роботи їдальні повного циклу

Розробка проєкту

розробка проєкту організації їдальні з врахуванням наявної площі, бюджету, вимог Замовника

ISO

Санітарні норми

контроль організації на рахунок дотримання усіх санітарних норм та пожежної охорони

Розробка меню

складання різноманітного меню згідно з побажаннями Замовника та співробітників компанії

Обладнання

оснащення їдальні необхідним обладнанням, меблями та професійним посудом

Дизайн інтер'єру

дизайнерське оформлення інтер'єру у сучасному стилі або за проєком Замовника

Підбір персоналу

підбір та навчання персоналу на всі процеси з приготування та обсуговування

Business & Finance Vol.3

Відкриття їдальні

організація урочистого відкриття їдальні та подальше управління харчуванням

a

Адаптація

адаптація до змінних потреб Замовника, гнучкість з меню, адаптація до побажань

Послуги з організації роботи їдальні повного циклу

Розробка проєкту

розробка проєкту організації їдальні з врахуванням наявної площі, бюджету, вимог Замовника

ISO

Санітарні норми

контроль організації на рахунок дотримання усіх санітарних норм та пожежної охорони

Розробка меню

складання різноманітного меню згідно з побажаннями Замовника та співробітників компанії

Обладнання

оснащення їдальні необхідним обладнанням, меблями та професійним посудом

Дизайн інтер'єру

дизайнерське оформлення інтер'єру у сучасному стилі або за проєком Замовника

Підбір персоналу

підбір та навчання персоналу на всі процеси з приготування та обсуговування

Business & Finance Vol.3

Відкриття їдальні

організація урочистого відкриття їдальні та подальше управління харчуванням

a

Адаптація

адаптація до змінних потреб Замовника, гнучкість з меню, адаптація до побажань

Зв'яжіться з нами сьогодні та отримайте консультацію про організацію їдальні повного циклу від Юніт Кейтерінг!

Зв'яжіться з нами сьогодні та отримайте консультацію про організацію їдальні повного циклу від Юніт Кейтерінг!

Зв'яжіться з нами сьогодні та отримайте консультацію про організацію їдальні повного циклу від Юніт Кейтерінг!

Порівняння типів їдалень

Оберіть ідеальний тип їдальні для вашого бізнесу: від повного циклу до роздавальної лінії

  • Повний цикл

    Необхідна площа

    Виробничі приміщення
    – від 100 кв.

    Необхідна потужність

    Потужність електрики
    – від 80 кВт.

    Персонал

    В середньому 20

    Приготування

    Всі страви готуються безпосередньо в їдальні Замовника

    Обладнання

    Все необхідне кухонне обладнання для приготування різноманітних страв, включаючи спеціальні кулінарні агрегати.

    Обідня зона

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    Лінія роздачі

    Касові апарати

    Час на запуск

    У середньому 20 робочих днів

  • Доготовчий тип

    Необхідна площа

    Виробничі приміщення
    – від 50 кв.

    Необхідна потужність

    Потужність електрики
    – від 45 кВт.

    Персонал

    В середньому 7

    Приготування

    Основні страви готуються завчасно на нашій кухні, в їдальні лише доводяться до готовності.

    Обладнання

    Зазвичай обмежується тепловими приладами для доготовки страв, такими як мікрохвильові печі або конвекційні печі.

    Обідня зона

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    Лінія роздачі

    Касові апарати

    Час на запуск

    У середньому 12 робочих днів

  • Лінія роздачі

    Необхідна площа

    Приміщення від 50 кв.м.

    Необхідна потужність

    Потужність електрики
    – від 15 кВт.

    Персонал

    В середньому 3

    Приготування

    Усі страви готуються на нашій кухні, а потім транспортуються до місця роздачі.

    Обладнання

    Обладнання в такому випадку зазвичай обмежується мармітами та самою лінією роздачі

    Обідня зона

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    Лінія роздачі

    Касові апарати

    Час на запуск

    У середньому 5 робочих днів

Повний цикл

Доготовчий тип

Лінія роздачі

  • Необхідна площа

    Виробничі приміщення
    – від 100 кв.

    Виробничі приміщення
    – від 50 кв.

    Приміщення від 50 кв.м.

  • Необхідна потужність

    Потужність електрики
    – від 80 кВт.

    Потужність електрики
    – від 45 кВт.

    Потужність електрики
    – від 15 кВт.

  • Персонал

    В середньому 20

    В середньому 7

    В середньому 3

  • Приготування

    Всі страви готуються безпосередньо в їдальні Замовника

    Основні страви готуються завчасно на нашій кухні, в їдальні лише доводяться до готовності.

    Усі страви готуються на нашій кухні, а потім транспортуються до місця роздачі.

  • Обладнання

    Все необхідне кухонне обладнання для приготування різноманітних страв, включаючи спеціальні кулінарні агрегати.

    Зазвичай обмежується тепловими приладами для доготовки страв, такими як мікрохвильові печі або конвекційні печі.

    Обладнання в такому випадку зазвичай обмежується мармітами та самою лінією роздачі

  • Обідня зона

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

  • Лінія роздачі

  • Касові апарати

  • Час на запуск

    У середньому 20 робочих днів

    У середньому 12 робочих днів

    У середньому 5 робочих днів

Порівняння типів їдалень

Оберіть ідеальний тип їдальні для вашого бізнесу: від повного циклу до роздавальної лінії

Illustration

Повний цикл

    icon

    НЕОБХІДНА ПЛОЩА: Виробничі приміщення – від 100 кв.

    icon

    НЕОБХІДНА ПОТУЖНІСТЬ: Потужність електрики – від 80 кВт.

    icon

    ПЕРСОНАЛ: В середньому 20 людей.

    icon

    ПРИГОТУВАННЯ: Всі страви готуються безпосередньо в їдальні Замовника.

    icon

    ОБЛАДНАННЯ: Все необхідне кухонне обладнання для приготування різноманітних страв, включаючи спеціальні кулінарні агрегати.

    icon

    ОБІДНЯ ЗОНА: З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце.

    icon

    ЧАС НА ЗАПУСК: У середньому 20 робочих днів.

Illustration

Доготовчий тип

    icon

    НЕОБХІДНА ПЛОЩА: Виробничі приміщення – від 50 кв.

    icon

    НЕОБХІДНА ПОТУЖНІСТЬ: Потужність електрики – від 45 кВт.

    icon

    ПЕРСОНАЛ: В середньому 7 людей

    icon

    ПРИГОТУВАННЯ: Основні страви готуються завчасно на нашій кухні, в їдальні лише доводяться до готовності.

    icon

    ОБЛАДНАННЯ: Зазвичай обмежується тепловими приладами для доготовки страв, такими як мікрохвильові печі або конвекційні печі.

    icon

    ОБІДНЯ ЗОНА: З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

    icon

    ЧАС НА ЗАПУСК: У середньому 12 робочих днів

Illustration

Лінія роздачі

    icon

    НЕОБХІДНА ПЛОЩА: Приміщення від 50 кв.м.

    icon

    НЕОБХІДНА ПОТУЖНІСТЬ: Потужність електрики – від 15 кВт.

    icon

    ПЕРСОНАЛ: В середньому 3 людини

    icon

    ПРИГОТУВАННЯ: Усі страви готуються на нашій кухні, а потім транспортуються до місця роздачі.

    icon

    ОБЛАДНАННЯ: Обладнання в такому випадку зазвичай обмежується мармітами та самою лінією роздачі.

    icon

    ОБІДНЯ ЗОНА: З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце.

    icon

    ЧАС НА ЗАПУСК: У середньому 5 робочих днів.

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Вимоги до приміщення при організації їдальні повного циклу:

Площа

Виробничі приміщення– від 100 кв.

Обідня зона

З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

1

Живлення

Потужність електрики
– від 80 кВт.

Час на запуск

У середньому 20 робочих днів

Вимоги до приміщення при організації їдальні повного циклу:

Площа

Виробничі приміщення– від 100 кв.

Обідня зона

З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце

1

Живлення

Потужність електрики– від 80 кВт.

Час на запуск

У середньому 20 робочих днів

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Наші пріоритети в організації їдальні повного циклу

підтримання ідеальної чистоти у харчоблоку;
суворий контроль за дотриманням санітарних норм щодо якості продуктів, терміну їх придатності, умов зберігання;
виробничі цехи обладнані всім необхідним: гарячою та холодною водою, витяжками, припливно-витяжною вентиляцією та всім, що передбачено санітарними вимогами;
організація технологічного процесу повністю виключає контакт сирих продуктів із готовими стравами;
весь обслуговуючий персонал регулярно у повному обсязі проходить медобстеження;
чистота на нашому виробництві бездоганна.

Інвестиційні програми для їдалень

При умовах довгострокової співпраці ми готові інвестувати власні кошти в ваш проєкт харчування. Чим довше контракт, тим більший розмір інвестицій з нашого боку. Інвестиційна програма діє тільки у контрактах від 2-х років та включає наступні позиції:

Проєкт

Витрати на розробку проєктної документації

Ремонт

Комплексний та частковий ремонт приміщень

Обладнання

Закупівля професійного обладнання

Меблі

Закупівля меблів та предметів інтер'єру

Утвар

Закупівля посуду та інвентарю

Artboard 23

Системи

Комплексний ремонт інженерних систем

Інвестиційні програми для їдалень

При умовах довгострокової співпраці ми готові інвестувати власні кошти в ваш проєкт харчування. Чим довше контракт, тим більший розмір інвестицій з нашого боку. Інвестиційна програма діє тільки у контрактах від 2-х років та включає наступні позиції:

Проєкт

Витрати на розробку проєктної документації

Ремонт

Комплексний та частковий ремонт приміщень

Обладнання

Закупівля професійного обладнання

Меблі

Закупівля меблів та предметів інтер'єру

Утвар

Закупівля посуду та інвентарю

Artboard 23

Системи

Комплексний ремонт інженерних систем

Годуємо з любов'ю понад 2,000 людей щодня

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Готові до нового рівня в харчуванні співробітників?

Готові до нового рівня в харчуванні співробітників?