Прості та смачні рецепти: Цезар з куркою та авокадо

Прості та смачні рецепти: Цезар з куркою та авокадо

У рубриці "Прості та смачні рецепти" ми будемо ділитися ідеями страв, які можна легко приготувати в офісі або вдома, не витрачаючи багато часу та зусиль. Сьогодні ми розпочнемо з оновленої класики — салату Цезар з куркою та авокадо.

Інгредієнти:

Філе куряче грильоване — 200 г, Салат ромен — 1 пучок, Помідори чері — 150 г, Огірок свіжий — 1 шт., Авокадо — 1 шт., Хліб скибочки — 2-3 шт., Пармезан — 50 г, Лимонний сік — 2 ст. л., Оливкова олія — 3 ст. л., Часник — 1 зубчик, Сіль, перець — за смаком.

Приготування:

Наріжте салат ромен на широкі смужки. Огірок наріжте тонкими слайсами, помідори чері розріжте навпіл, авокадо — на невеликі шматочки. Всі овочі змішайте у великій мисці. Підсмажте куряче філе на грилі. Готове та охолоджене куряче філе наріжте на смужки або кубики. Додайте до салату. Хліб поріжте на невеликі кубики та обсмажте на пательні з часником і трохи оливкової олії до золотистої скоринки. Змішайте майонез, гірчицю, вустерський соус і лимонний сік до однорідності. Приправте соус сіллю і перцем за смаком.

Завантажити картку з рецептом 

Цей рецепт не тільки смачний, але й забезпечує баланс білків, жирів і вуглеводів, що робить його ідеальним варіантом для підтримки енергії протягом дня! Для вашої зручності ми підготували картку з рецептом, яку ви можете завантажити собі на пристрій та зберігти у свою бібліотеку рецептів! 

Гарного та смачного дня!