ЇДАЛЬНЯ РОЗДАВАЛЬНА
Це оптимальний формат для компаній з невеликим штатом та скромною офісною площею
Приготування страв при такому проєкті відбувається на нашій фабриці-кухні. Приготовані страви доставляються у гарячому вигляді у герметичних термоконтейнерах на об'єкт Замовника. Безпосередньо на місці, страви сервіруються на лінію роздачі. Такий формат дозволяє при обмежених площах та технологічних можливостях забезпечувати співробітників повноцінним здоровим гарячим харчуванням.

При організації їдальні - роздавальної, компанія Unit Catering бере на себе всі питання, пов'язані з доставкою страв, обслуговуванням клієнтів, миттям посуду та прибиранням приміщення.
Організація харчування у будь-якому форматі: кафе, їдальня, шведський стіл або буфет.
Розробка проєкту організації харчування з урахуванням особливостей вашого підприємства, кількості персоналу, графіка роботи та наявності виробничих площ.

Використовуючи багаторічний досвід роботи у сфері корпоративного харчування, ми розробимо проект організації харчування спеціально для Вас. Враховуючи наявність площ під організацію харчування, кількість харчових, режим та умови роботи, побажання до меню та формату харчування, компанія Unit Catering запропонує найкраще концептуальне рішення, надасть якісне харчування та високий рівень обслуговування.
їдальні роздавального типу
Переваги
оперативне обслуговування;
зворотний зв'язок та швидке реагування на побажання Замовника;
економія площ (не потрібні складські приміщення та цехи);
мінімальна витрата електрики;
швидкий запуск такого типу їдальні.

Організація харчування на вашому об'єкті швидко та комфортно

Наші досвідчені менеджери з радістю допоможуть вам розібратися у питаннях харчування

Вимоги до приміщення при організації їдальні роздавального типу:

Площа
Наявність кімнати для приймання їжі від 50 кв.м.
З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце
Обідня зона
Потужність електрики
– від 15 кВт.
Енергія
У середньому 5 робочих днів
Час на запуск
На наших виробництвах впроваджені стандарти управління системою безпеки харчових продуктів ISO 22000
розробка проєкту організації роботи їдальні з урахуванням нормативних вимог, наявної площі, бюджету, вимог Замовника
Розробка проєкту
Отримання дозволів
отримання повного пакета дозвільної документації
Санітарні норми
контроль організації на рахунок дотримання усіх санітарних норм та пожежної охорони
Розробка меню
складання різноманітного меню згідно з побажаннями Замовника
оснащення їдальні технологічним обладнанням, меблями та посудом
Закупівля обладнання
Оформлення інтер'єру
дизайнерське оформлення інтер'єру у затишному стилі
Підбір персоналу
підбір та навчання персоналу в тому числі професійних кухарів
Відкриття їдальні
урочисте відкриття та управління їдальнею
і навіть більше!
Зробимо все
Зробити заявку на дзвінок нашого менеджера?
Де актуальне розміщення їдальні
Сучасні бізнес-центри - в багатьох ділових центрах немає громадського харчування, часто в них можна знайти тільки стійки з кавою
Окремі будівлі компаній – розміщення їдальні у будівлі компанії збільшить рівень умов праці та значно підвищує лояльність персоналу
Соціальні установи, такі як: лікарні, дитячі садки, школи, університети, будинки для людей похилого віку, в'язниці, армія
Промислові підприємства - організація роботи їдальні на виробництві часто просто необхідна, тому що у працівників немає можливості вийти за межі заводу на обід
Суворе дотримання стандартів ISO
Висловом нашої турботи про якість наших послуг є: Система менеджменту харчових продуктів, Система управління якістю та екологічного менеджменту, що відповідає стандартам ISO 22000 : 2018, ISO 9001: 2015 та ISO 14001: 2015. Наша мета - постійно покращувати якість послуг, що надаються.
та з величезною любов'ю
Професійно, смачно, корисно
варіативність меню складає 4 тижні. 28 днів щодня нове меню!
великий вибір м'ясних, рибних, пісних, дієтичних страв, випічки та десертів
приготування лише з натуральних продуктів, якість яких підтверджена сертифікатами
забезпечення за потреби цілодобового харчування
проведення фуршетів, банкетів, зустрічей
контроль виробництва згідно з санітарними нормами, зберігання добових проб
Інвестиційні програми для їдалень

При умовах довгострокової співпраці ми готові інвестувати власні кошти в ваш проєкт харчування. Чим довше контракт, тим більший розмір інвестицій з нашого боку. Інвестиційна програма діє тільки у контрактах від 2-х років та включає наступні позиції:

Системи
Комплексний ремонт інженерних систем
Меблі
Закупівля меблів та предметів інтер'єру
Ремонт
Комплексний та частковий ремонт приміщень
Утвар
Закупівля посуду та інвентарю
Обладнання
Закупівля професійного обладнання
Проєкт
Витрати на розробку проєктної документації
НАШІ КЛІЄНТИ
Як ми можемо допомогти?
Будь ласка, заповніть нашу коротку форму та один з наших менеджерів зв'яжеться з вами найближчим часом