ЇДАЛЬНЯ ПОВНОГО ЦИКЛУ
Під ключ організуємо роботу обідніх зон, ліній роздачі та виробництва: гарячий та холодний цехи, цех обробки, повноцінна кухня
Даний формат ідеально підходить для компаній із великою чисельністю персоналу. Важливо, щоб на території підприємства були вільні площі, що дозволять обладнати приміщення під обідні зали, кафе, їдальню та виробництво (гарячий і холодний цехи, цех обробки).

Це оптимальний зі всіх можливих форматів обслуговування: обробка сировини, випуск напівфабрикатів та готових страв проводитися на місці. Це комплексний процес, що включає контроль та формування всіх кроків виробництва: від доставки сировини та приготування їжі до обслуговування людей та прибирання приміщень.
Організація корпоративного харчування для підприємства - це дуже важливе рішення задля забезпечення оптимальних умов праці компанії. Більшу частину дня середньостатистична людина проводить на роботі та для підтримки оптимального рівня працездатності та гарного самопочуття їй необхідний повноцінний обід.
це правильне управлінське рішення

Їдальня на підприємстві –

Чим організація їдальні корисна для підприємства?
Доведено, що турбота про харчування співробітників є вигідною для власників бізнесу. Організоване харчування підвищує лояльність службовців до роботодавця, сприяючи зміцненню корпоративної культури. Вигода спостерігається також і з економічної точки зору, оскільки співробітники, які харчуються правильно, менше братимуть лікарняні, краще концентруватимуться та ефективніше працюватимуть загалом. За статистичними даними Всесвітньої Організації Охорони здоров'я, 80% захворювань так чи інакше пов'язано з неправильним харчуванням. Неможливість нормально пообідати, зловживання фастфудом, брак часу на пошук закладу громадського харчування поблизу роботи – все це виливається в хронічні хвороби, що значно знижують продуктивність праці. Крім того, організація харчування впливає і на ситуацію у трудовому колективі. Надходження до організму поживних речовин підвищує настрій та знижує рівень агресії. Також варто зазначити, що організація роботи їдальні на підприємстві покращує дисципліну працівників, за винятком тривалої відсутності співробітника на робочому місці. Співробітники припиняють витрачати робочий час на пошук та замовлення обідів.
їдальні повного циклу
Переваги
оперативне обслуговування;
широкий асортимент страв;
зворотний зв'язок та швидке реагування на побажання Замовника;
VIP обслуговування;
організація банкетів та фуршетів на місці.

Організація харчування на вашому об'єкті швидко та комфортно

Наші досвідчені менеджери з радістю допоможуть вам розібратися у питаннях харчування
Вимоги до приміщення при організації їдальні повного циклу:
У середньому 20 робочих днів
Потужність електрики
– від 80 кВт.
Час на запуск
З розрахунку від 2,25 кв.м на одне посадкове місце
Енергія
Обідня зона
Площа
Виробничі приміщення
– від 100 кв.
На наших виробництвах впроваджені стандарти управління системою безпеки харчових продуктів ISO 22000
розробка проєкту організації роботи їдальні з урахуванням наявної площі, бюджету, вимог замовника

контроль за ходом виконання комплексу робіт зі створення їдальні, у тому числі доставка необхідного обладнання, меблів та аксесуарів (гарячих та варильних шаф, плит, виробничих та обробних столів, інструментів для приготування та оброблення страв, холодильного обладнання, столів та стільців, посуду, скатертин та інших приладів

контроль організації на рахунок дотримання усіх санітарних норм та пожежної охорони

складання різноманітного меню згідно з побажаннями замовника

надання персоналу для обслуговування їдальні, у тому числі кваліфікованих досвідчених кухарів

забезпечення стабільного самостійного функціонування їдальні

їдальні повного циклу
Послуги з організації роботи
Зробити заявку на дзвінок нашого менеджера?
Де актуальне розміщення їдальні
Сучасні бізнес-центри - в багатьох ділових центрах немає громадського харчування, часто в них можна знайти тільки стійки з кавою
Окремі будівлі компаній – розміщення їдальні у будівлі компанії збільшить рівень умов праці та значно підвищує лояльність персоналу
Соціальні установи, такі як: лікарні, дитячі садки, школи, університети, будинки для людей похилого віку, в'язниці, армія
Промислові підприємства - організація роботи їдальні на виробництві часто просто необхідна, тому що у працівників немає можливості вийти за межі заводу на обід
Суворе дотримання стандартів ISO
Висловом нашої турботи про якість наших послуг є: Система менеджменту харчових продуктів, Система управління якістю та екологічного менеджменту, що відповідає стандартам ISO 22000 : 2018, ISO 9001: 2015 та ISO 14001: 2015. Наша мета - постійно покращувати якість послуг, що надаються.
їдальні повного циклу
Наші пріоритети в організації
підтримання ідеальної чистоти на харчоблоку
суворий контроль за дотриманням санітарних норм щодо якості продуктів, терміну їх придатності, умов зберігання
виробничі цехи обладнані всім необхідним: гарячою та холодною водою, витяжками, припливно-витяжною вентиляцією та всім, що передбачено санітарними вимогами
організація технологічного процесу повністю виключає контакт сирих продуктів із готовими стравами
весь обслуговуючий персонал регулярно у повному обсязі проходить медобстеження
чистота на нашому виробництві бездоганна
Інвестиційні програми для їдалень

При умовах довгострокової співпраці ми готові інвестувати власні кошти в ваш проєкт харчування. Чим довше контракт, тим більший розмір інвестицій з нашого боку. Інвестиційна програма діє тільки у контрактах від 2-х років та включає наступні позиції:

Системи
Комплексний ремонт інженерних систем
Меблі
Закупівля меблів та предметів інтер'єру
Ремонт
Комплексний та частковий ремонт приміщень
Утвар
Закупівля посуду та інвентарю
Обладнання
Закупівля професійного обладнання
Проєкт
Витрати на розробку проєктної документації
НАШІ КЛІЄНТИ
Як ми можемо допомогти?
Будь ласка, заповніть нашу коротку форму та один з наших менеджерів зв'яжеться з вами найближчим часом